ConFusion - Asiatisk matlagning
ConFusion: 1 - 30 av 52 artiklar
-
-
ConFusion Yamaroku Shoyu "Tsurubishio" - 4 år Mognadslagrad Saishikomi, 145 ml
- Dubbeljäsning (Saishikomi)
- Lagrad på träfat i 4 år
- Särskilt tät smak
-
-
ConFusion Babi Guling – Bali BBQ, 50 g
- Passar perfekt till fläskkött
- Blandad & förpackad i Österrike
- Utan salt & socker
-
ConFusion Japanskt Yuzupulver Burk, 40 g
- Rent yuzupulver
- Utan tillsatser
- Perfekt för raffinering
-
-
-
-
ConFusion Usukezuri Katsuobushi - Tunna Bonitoflakes, 100 g
- Fina flingor med umami
- För buljonger & toppings
- Japansk process
-
-
-
ConFusion Yui Shoyu - 14+ månader Mognadslagrad Ekologisk Koikuchi Sojasås, 300 ml
- 14 till 18 månaders mognadstid
- Fin presentförpackning
- Tillverkad i Japan
-
ConFusion Yuzu Kosho Grön - Chilipasta med Yuzu, 50 g
- Tillverkad av äkta yuzu
- Kryddig & fruktig
- Perfekt för kött & fisk
-
-
-
ConFusion Usukuchi Shoyu - Ljus Sojasås, 500 ml
- Perfekt för dashi & grönsaker
- Fermenterad i en trätunna
- Tillverkad i Japan
-
ConFusion Yuki Shio - Japansk Snösaltburk, 40 g
- Extremt fint korn
- Perfekt för sushi & mycket mer
- Fylld i Österrike
-
ConFusion Vietnamesiskt Currypulver Ekologisk, 50 g
- Ton av kanel och kryddnejlika
- Lätt hetta
-
ConFusion Atsukezuri Katsuobushi - Tjocka Bonitoflingor, 100 g
- Full umami-smak
- För ramen & buljonger
- Traditionell produktion
-
ConFusion Gari Gari - Umamisås med Svart Vitlök, 180 ml
- Ren variation av smaker
- Vegansk & glutenfri
- Mångsidig som dipp & sås
-
ConFusion Shichimi Togarashi Burk, 60 g
- Utan tillsatser
- Traditionellt recept
- Passar bra till kött & grönsaker
-
ConFusion Yuzu Fleur de Sel Burk, 80 g
- Mild & krispig
- Förädlad med yuzu
- Utan tillsatser
-
ConFusion Isegura Shoyu - "Hibiki" Träfatslagrad Sojasås, 200 ml
- Mjuk & ändå fyllig
- Traditionellt mognadslagrad i kioke
- Perfekt som vardagssojasås
-
ConFusion Yamaroku Kikitsuyu - 2 år Mognad Tsuyu, 145 ml
- Mognadslagrade i traditionella träfat
- Avrundad med bonito & kombu
- Perfekt för soppor & dippsåser
-
ConFusion Shiso Sirap för Utspädning, 720 ml
- Mångsidig för kök & bar
- Blandningsförhållande 1:3 till 1:4
- Traditionellt med shiso-blad
-
ConFusion Shiro Tamari - Vit Tamari utan Sojabönor, 300 ml
- Fri från soja
- Bärnstensfärgad & mild
- Lämplig för ljusa såser
-
-
ConFusion Itokezuri Katsuobushi - Mycket Fina Bonitoflingor, 20 g
- Mycket fin konsistens
- Traditionell produktion i Frankrike
- Perfekt som topping
-
ConFusion Hi Bi Kore Kojitsu - 18 månader Mognadslagrad Koikuchi Sojasås, 300 ml
- Mörk Koikuchi Shoyu
- Tillverkad i Shiga, Japan
- Komplex smak
-
ConFusion Tamari Shoyu "Nagara" - Tamari Sojasås som Mognat i 2 år, 500 ml
- Lagrad i 2 år på Kioke-träfat
- Tillverkad utan vete (glutenfri)
- Intensiv, ren umami-smak
När kocken Clemens Drdla, grundare av ConFusion, studerade Professional Thai Cuisine vid det berömda Le Cordon Bleu i Bangkok, brukade en av hans lärare säga: Fusion är ok, men inte förvirring. Det var så namnet ConFusion kom till.
ConFusion tror att vem som helst kan laga kreativa och autentiska asiatiska rätter! Men det krävs 3 saker för att göra det. Först behöver du entusiasm och lite tålamod för att lära dig reglerna. Sedan modet att bryta mot reglerna. Och redan från början behöver du rätt verktyg - autentiska ingredienser! Ris, nudlar, kryddor och såser som framhäver rättens ursprungliga smaker och tillsammans skapar en fest för sinnena.
Senaste artiklarna:
-
Sverige: Fri standardfrakt från 1 099 kr
-
Gratis
returer Mer än 9.300 produkter
Säker betalning
med SSL-kryptering