Holle Speltmjölkspudding Ekologisk

Skonsam introduktion till kompletterande mat

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beskrivning

Vid cirka 5 månaders ålder börjar de flesta spädbarn äta kompletterande mat. Med Holles ekologiska speltmjölksgröt blir övergången från amning eller flaskmatning till grötmåltider smidig. Den osötade speltgröten är särskilt väl tolererad och mycket lämplig som mjölk- och flinggröt för de första grötmåltiderna på kvällen. Ingredienserna kommer från ekologiskt jordbruk, det fullkorniga speltvetemjölet till och med från biodynamiskt jordbruk.

Huvudingrediensernas ursprungsland: Tyskland

Dosering: För en portion behöver du 130 ml vatten och 6 msk (40 g) mjölkpulver. Observera att denna mängd endast är en riktlinje. Särskilt i början av tillskottsnäringsperioden är det normalt att ditt barn bara äter några skedar.

Tillagning: Tillaga gärna gröten färsk till varje måltid - den blir klar att äta på några minuter. Se även de allmänna råden om gröt längst ner på den här sidan.

  1. Koka upp färskvattnet och låt det svalna till ca 50 °C.
  2. Mät upp 130 ml och häll det i en grötskål eller djup tallrik.
  3. Tillsätt 6 msk (40 g) speltgrötpulver.
  4. Rör om ordentligt så att alla klumpar löses upp.
  5. Laga i blöt en kort stund. Var noga med att kontrollera grötens temperatur innan du matar ditt barn. Den idealiska temperaturen för konsumtion är cirka 37 °C

Var vänlig notera den allmänna informationen om användning av mjölkgröt längst ner på denna sida.

Varumärken: Holle
Ursprung: Tyskland
Viktig information om användning av mjölkgröt

svenska recensioner skriven för Holle Speltmjölkspudding Ekologisk

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder