Rapunzel Passata Rustica Med Basilika Eko, 680 g
Passerade ekologiska tomater med färska örter
30 kr
(44 kr / kg, inkl. 12% moms.
Egenskaper och fördelar
- Fruktigt aromatisk med basilikatouch
- Perfekt till sugo, soppa & mer
- Från projekt för ekologisk mångfald
Artikelnr.: BIOG-219147, EAN: 4006040293064
Beskrivning
Här får du 100 procent italiensk matglädje med mervärde. Fint passerade tomater av den särskilt framtagna biosorten "Mauro Rosso", fruktiga och aromatiska, smaksatta med färsk basilika. Perfekta till pastasåser, gratängrätter, fyllda paprikor eller snabba soppor. Denna naturliga passata är en värdefull bas för många av dina favoritrecept.
Observera: "Mauro Rosso" är resultatet av ett samarbete mellan Rapunzel och Sativa, ett projekt för ekologiskt utsäde. Det gör odlare mindre beroende av frömonopol. Genom att köpa produkten stöttar du bevarandet av den biologiska mångfalden på våra tallrikar.
| Varumärken: | Rapunzel |
|---|---|
| Kvalitetsstämpel: | Bio Siegel, Ekologisk märkning från EU/icke-EU |
| Typ av näring: | Vegan, Vegetarisk |
| Ursprung: | Italien |
| Råd om lagring: | Efter öppnandet, förvara i kylskåp och konsumera inom några dagar |
| Egenskaper: | fri från genteknik |
| Tillverkare: | RAPUNZEL NATURKOST GmbH, Rapunzelstraße 1, 87764, Legau, Tyskland, www.rapunzel.de |
Näringsvärde
| Näringsvärde | per 100 g |
|---|---|
| Energi | 130 / 31 kj / kcal |
| Fett | 0,5 g |
| varav mättade fettsyror | 0,3 g |
| Kolhydrater | 4,5 g |
| varav socker | 3,3 g |
| Kostfiber | 1,2 g |
| Protein | 1,4 g |
| Salt | 0,03 g |
Passar med
Liknande produkter
Erfarenheter från våra kunder
svenska recensioner skriven för Rapunzel Passata Rustica Med Basilika Eko
| 5 stjärnor | | 0 | (0%) |
|---|---|---|---|
| 4 stjärnor | | 0 | (0%) |
| 3 stjärnor | | 1 | (100%) |
| 2 stjärnor | | 0 | (0%) |
| 1 Stjärnor | | 0 | (0%) |
1 recension
- Inga recensioner tillgängliga
Senaste artiklarna:
Upptäck Piccantino:
-
Sverige: Fri standardfrakt från 1 099 kr
-
Gratis
returer Mer än 9.450 produkter
Säker betalning
med SSL-kryptering