Pasticceria Marabissi Torta di Siena – Fikon & Valnötter, 100 g

Italiensk baktradition i sin renaste form

87 kr

(870 kr / kg, inkl. 12% moms. - plus fraktkostnader )

Innehåll: 100 g

I lager

Leverans senast onsdag, 05. november om du beställer senast måndag klockan 23:59.

Sverige: Fri standardfrakt från 1 099 kr
Mer information om frakt och leverans

Egenskaper och fördelar

  • Fruktig delikatess
  • Noggrannt utvalda ingredienser
  • Passar även bra med ost & sallad

Artikelnr.: XDK-IM-18560, EAN: 8027269185608

Ofta köpt tillsammans med Pasticceria Marabissi Panforte Margherita, Panforte Margherita (100 g)

Pasticceria Marabissi Torta di Siena – Fikon & Valnötter, 100 g 87 kr (870 kr / kg)
Pasticceria Marabissi Panforte Margherita, Panforte Margherita (100 g) 80 kr (800 kr / kg)
Totalpris: 167 kr
Beskrivning

Denna fruktiga kaka är en äkta italiensk specialitet som förför smaklökarna med sin genuina karaktär. Blandningen av torkade fikon, valnötter, honung, kanel och muskot bakas varsamt på oblater och pudras därefter med ett generöst lager florsocker. Passar utmärkt till ett gott glas rödvin, men även till lagrad ost eller fräscha sallader.

Varumärken: Pasticceria Marabissi
Ursprung: Italien
Spår av: C - ägg, F - Sojabönor, G - Mjölk, H - Nötter, O - Svaveloxid & sulfiter
Tillverkare: Marabissi srl, Zona artigianale Astrone, snc, 53042, Chianciano Terme (SI), Italien, www.marabissi.it
Ingredienser

29 % Torkade fikon, Zucker, 22 % Walnüsse, Vetemjöl, Honung, Puderzucker (Zucker, Majsstärkelse, vegetabiliska fetter (Salbutter, Kakaosmör)), Oblaten (Potatisstärkelse, Wasser, Olivenöl)

Näringsvärde
Näringsvärde per 100 g
Energi 1566 / 374 kj / kcal
Fett 7,8 g
  varav mättade fettsyror 0,8 g
Kolhydrater 71 g
  varav socker 38 g
Kostfiber 0,2 g
Protein 4,6 g
Salt 0,1 g

Passar med

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Liknande produkter

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Pasticceria Marabissi Torta di Siena – Fikon & Valnötter